Home
×

Blue Cheese
Blue Cheese

Mursik
Mursik



ADD
Compare
X
Blue Cheese
X
Mursik

Wuku saka Blue Cheese vs Mursik

1 Wuku
1.1 Kesehatan keuntungan
sistem gemeter Aids
panyerepan saka calcium & Vitamin B, anti- Pyretic, nyuda kolesterol, Guwarsa sistem imun, Nglindhungi marang penyakit jantung
1.1.1 Wuku Umum liyane
Presensi saka calcium ndadekake untu kuwat lan sehat, nglindhungi arteri, Cancer ngalangi
Intolerants lactose, Cancer ngalangi, Guwarsa sistem imun, safety microbiological
1.2 Wuku rambute lan Beauty
1.2.1 Perawatan kulit
Exfoliates kulit mati saka awak, Menehi kulit mencorong lan sampurna, Menehi kulit permukaané, softner kulit Natural
Nglamar kanggo kulit bisa bantuan ease pain saka sunburn, Mbantu kanggo alon mudhun pratandha saka tuwa, Sugih ing asam laktat
1.2.2 Perawatan Rambut
paling apik kanggo obat rambute garing lan atos, Banget rambute kondisioner, Stimulates wutah rambute
NA
1.3 Pentinge nutrisi lan migunakake
1.3.1 ulah
Digunakna kanggo nggawe dressings lan toppings ing Burger lan Roti lapis
Ora Efesus ketemu
1.3.2 Pentinge nutrisi
Ngandhut jumlah apik saka Vitamins, Ngandhut tingkat dhuwur saka lemak, ngandhut Magnesium, sumber apik saka Calcium, sumber apik kalori, sumber apik saka kalium, sumber protein sing apik
sumber apik saka Calcium, sedheng lemak, Sugih ing probiotics
1.4 alergi
1.4.1 Gejala alergi
diare, Hoarseness tenggorokan nyebabake kangelan ing ngulu, rashes Kulit gatel, rame Nasal, ora Sumadhiya, bouts watuk ngengkel, irung runny utawa stuffy, Dadi gedhe tenggorokan, mutahke, mata mbanyu, wheezing
bloating weteng, weteng cramps, weteng pain, diare, Flatulence utawa gas, mual, Mual, diiringi dening mutahke, Rashes ing wangun hives, inflammation kulit, mutahke, wheezing
Let Others Know
×