Home
×

Booza
Booza

Gouda Cheese
Gouda Cheese



ADD
Compare
X
Booza
X
Gouda Cheese

Wuku saka Booza vs Gouda Cheese

1 Wuku
1.1 Kesehatan keuntungan
Presensi saka calcium, Presensi saka calcium ndadekake untu kuwat lan sehat, menehi energi
Otot kuwat lan sehat, Ngedhunaké risiko CHD, Presensi saka calcium, Presensi saka calcium ndadekake untu kuwat lan sehat, Cancer ngalangi
1.1.1 Wuku Umum liyane
NA
Apik kanggo balung, Apik kanggo sistem imun, Otot kuwat lan sehat, Intolerants lactose, Ndhukung fungsi kekebalan
1.2 Wuku rambute lan Beauty
1.2.1 Perawatan kulit
NA
Menehi kulit mencorong lan sampurna, Menehi kulit permukaané, Linuhung karo alus, supple lan kulit mencorong, kulit rejuvenates, Menehi supple, sehat kulit lan mencorong
1.2.2 Perawatan Rambut
NA
paling apik kanggo obat rambute garing lan atos, asil ing mengilap rambute, Strengthens werna rambute, Mbantu ing Kelembapan penylametan luwih
1.3 Pentinge nutrisi lan migunakake
1.3.1 ulah
NA
Iku iki biasane digunakake ing sandwiches, salah siji kadhemen utawa ilang
1.3.2 Pentinge nutrisi
sumber apik saka Calcium, Sugih ing vitamin A
sumber apik saka Calcium, sumber protein sing apik, sumber apik saka vitamin B-12, sumber sugih saka vitamin K2
1.4 alergi
1.4.1 Gejala alergi
ora Sumadhiya
bloating weteng, weteng cramps, anafilaksis, diare, eczema, Flatulence utawa gas, Rashes ing wangun hives, irung runny utawa stuffy, inflammation kulit, Dadi gedhe saka tutuk, basa utawa lambé, Dadi gedhe tenggorokan, Urticaria, mutahke, wheezing
Let Others Know
×